Välkommen till vår blivande webbplats. För korrekt innehåll gå till www.du.se

Studentlivet är så mycket mer

Högskolan Dalarnas Campus Falun och Campus Borlänge har många roliga och minnesvärda aktiviteter att erbjuda dig som student. Allt från program och studierelaterade föreningar till studentkåren, idrott och fester. Livet som student blir onekligen vad du gör det till!

Är du idrottsintresserad eller kanske brinner för att vara i naturen? Då är Falun och Borlänge perfekta städer för dig. De finns många otroliga möjligheter för dig som tycker om idrott och underbar natur för dig som är mer utav en friluftsmänniska. Oavsett vad du gillar finns det flera alternativ att välja mellan.

Besök Visit Södra Dalarna för många bra tips, bland annat vart du kan äta och vad du kan göra.

Studentkåren

Med kåren är du aldrig ensam. Vi representerar dig i studiefrågor, för din talan när du blir orättvist behandlad och arbetar för att din utbildning ska hålla god kvalitet.

Mycket kan sägas om studentkårens syfte och många som tittar tillbaka på sin studietid kommer nog mest minnas de roliga festerna och föreningen man engagerade sig i. Men kåren är så mycket mer än bara den roliga fasaden. Dalarnas studentkår har ett mycket större inflytande på dina studier än de flesta känner till.

Studentstaden Borlänge

Borlänge är den mångkulturella staden med högt tempo och trevligt folk. Här möter du en modern omgivning som andas musik och kreativitet. Borlänge kommun erbjuder många olika evenemang, museum och aktiviteter för alla åldrar året runt. Är du intresserad av vad som är på gång just nu? Du kan besöka Borlänge kommuns webbplats för mer information och se om det finns något just för dig.

Studentstaden Falun

Falun är den lilla staden med det stora hjärtat. En mysig miljö och ett levande kulturliv gör staden till en plats där du som student snabbt kommer att känna dig hemma. Här möter tradition det moderna och du får det bästa av två världar.
Här kan du läsa om de kultur och nöjen, friluftsliv, shopping och uteställen som finns i staden, samt var du kan äta och dricka.

I Falun tar du dig snabbt igenom stadens kärna men det finns trots detta ett mäng av aktiviteter och nöjen. Du kan hitta aktuell information om evenemang, aktiviteter och nöjen på Falu kommuns webbplats.

Senast uppdaterad: